New York: “World’s Metropolitan number one!”. Industrieel, robuust, stijlvol en bovenal tijdloos. Jéh Jewels liet zich inspireren door het leven in deze grote stad en komt dit seizoen met een nieuwe serie schitterende zilveren sieraden.

De veelzijdige sieradencollectie is opvallend, doch ingetogen, zakelijk en tegelijkertijd uiterst toegankelijk. Het zijn eyecatchers voor speciale gelegenheden zoals bijvoorbeeld een trouwerij.

jehjewelsallure

Kenmerkend aan deze schitterende collectie is de mix van verschillende materialen en bewerkingen, met als resultaat een eigentijdse, eigenzinnige lijn. De combinatie van glanzend- en geoxideerd zilver, evenals de glad en ruwe zilverbewerkingen geven de sieraden een speels contrast. En de combinatie van zilver met robuust koper en edelstenen, maakt deze pure sieradenlijn kleurrijk en levendig. Zoals we van Jéh Jewels gewend zijn worden natuurlijk alle sieraden gekenmerkt met de unieke signatuur van Jéh Jewels: authentiek, stijlvol en duurzaam.

 

KOOP JEH ONLINE